HSV Service

Opruimactie sportvissers

7925
02 aug 2011

HARDENBERG – Het Vechtdal Fishing Team gaat dinsdag 2 augustus samen met medewerkers van Staatsbosbeheer zwerfafval opruimen bij de Stobbeplas in Slagharen. Zij krijgen hierbij hulp van een aantal studenten.

De Stobbeplas is eigendom van Staatsbosbeheer en heeft vanwege de troep die veel vissers er achterlaten een slechte naam. Het Vechtdal Fishing Team heeft de buik vol van het zwerfafval en steekt de hand in eigen boezem.

“Voortaan zullen we elke 14 dagen bij de Stobbeplas de rommel opruimen. Zodra we overtreders betrappen, zullen zij opdraaien voor de opruim- en stortkosten”, licht woordvoerder Raimon Stoeten van het Vechtdal Fishing Team toe.

Ook zal er in de toekomst onaangekondigd gecontroleerd worden. De schoonmaakactie is een initiatief van de Hengelsport Federatie Oost-Nederland. Het Vechtdal Fishing Team zoekt nog wel vrijwilligers om mee te helpen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website: www.fishingteamvechtdal.webs.com of op hyves: www.vechtdalfishingteam.hyves.nl.

Bron: Hardenbergnieuws.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide