HSV Service

Aanmelden voor visserijkundig onderzoeken

4037
15 aug 2011

Vanaf nu is het weer mogelijk om je als vereniging aan te melden voor een visserijkundig onderzoek door het team van Sportvisserij Nederland.

Aan de hand van dit onderzoek wordt een zogenaamd 'Kort advies rapport' opgemaakt met tips en maatregelen voor het betreffende water.

Aanleiding voor een onderzoek kunnen berichten van sportvissers zijn dat er iets mis is met de visstand. Zij merken het meestal als eerste dat er bijvoorbeeld minder wordt gevangen, de gevangen vissen zijn kleiner dan vroeger of sommige soorten worden helemaal niet meer gevangen.

Vol is vol!

Alle rapportages van het afgelopen voorjaar zijn nagenoeg afgerond, zodat de medewerkers van de afdeling Advisering nu van hun welverdiende (vis)vakantie genieten. Voor het najaar staan alweer nieuwe visserijkundige onderzoeken gepland in onder meer Groningen, Heerenveen, Castricum, Eemnes, Heeten, Nootdorp, Waddinxveen, Eindhoven, Bredevoort en Zeeuws-Vlaanderen.

Hengelsportverenigingen die dit jaar ook een onderzoek willen laten uitvoeren door Sportvisserij Nederland, moeten zich zo snel mogelijk aanmelden want vol is vol! De ruimte op kalender is beperkt, zodat het mogelijk is dat een aanvraag pas in het voorjaar 2012 wordt uitgevoerd.

-> Meer over Visserijkundig onderzoek

-> Kort Advies aanvragen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide