HSV Service

NIEUW: mobiele site Sportvisserij Nederland

7620
19 aug 2011

Vanaf nu kan iedereen met een mobiele telefoon met internettoegang snel en gebruiksvriendelijk de mobiele site van Sportvisserij Nederland bekijken.

De mobiele versie van www.sportvisserijnederland.nl is namelijk zojuist live gezet. Naast het laatste sportvisnieuws vind je er een overzicht met aankomende evenementen in de agenda, toegang tot diverse sociale media (Youtube, Facebook, Hyves, Twitter), de Vissengids App en meer.

   
Check snel een eenvoudig het laatste nieuws, aankomende evenementen. Deel ze direct met je vismaten via je eigen sociale media (sharing).

De site controleert automatisch met welk apparaat je de site bezoekt (pc/ laptop/ tablet of mobiele telefoon) en vraagt bij mobiel gebruik of je de mobiele versie wilt bekijken.

Met de mobiele site kun je onder andere:

  • Nieuws en andere zaken snel delen via social media (sharing)
  • Direct de Vissengids App downloaden
  • Je scherm kantelen, zodat je bijvoorbeeld video's beter kunt bekijken;
  • In- en uitzoomen, zodat je bijvoorbeeld tekst beter kunt lezen;
  • Switchen naar de normale versie van de site, voor nog meer mogelijkheden;
  • Contact opnemen via het contactformulier.

 
Het scherm kantelen en de laatste video's bekijken, en switchen naar de volledige website behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Uitgebreid

Tot op heden werd de site door zo'n 2% door gebruikers met mobiele apparaten bezocht. Sportvisserij Nederland zet bewust in op uitbreiding van mobiele communicatie. De mobiele site zal de komende maanden verder worden uitgebreid met meer informatie en mogelijkheden. Ook wordt inmiddels gewerkt aan meer Apps. Meer informatie volgt.

Waarom mobiele website?

Een mobiele website is feitelijk niets anders dan een ‘gewone’ website. Het enige verschil is dat de mobiele variant is geoptimaliseerd voor het gebruik op een klein scherm. Voordeel hiervan is dat de mobiele versie sneller werkt. Daarnaast is navigatie veel eenvoudiger.

De mobiele site is beschikbaar voor iedereen met een telefoon met internettoegang en ontwikkeld met internetpartner Divide Internetoplossingen in Zoetermeer.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide