HSV Service

Groningse Politie organiseert 2 en 3 september het EK vissen voor landenteams

5909
30 aug 2011

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2011 organiseert de personeelsvereniging van Regiopolitie Groningen, Pronkjewail, in het A.G.WIldervanckkanaal het Europese Kampioenschap vissen voor landenteams. Aan dit toernooi nemen 115 politiemensen uit 7 Europese landen deel. Zij bemensen de 7 landenteams uit Engeland, Nederland, Duitsland, België, Italië, Ierland en Hongarije.

Training
Er wordt van maandag 29 augustus tot donderdag 1 september dagelijks getraiind met de vaste hengel en werphengel op verschillende parkoersen aan het A.G. Wildervanckkanaal tussen Stads- en Musselkanaal.

Opening en loting
De opening van het evenement vindt plaats op donderdagavond 1 september 2011 door de plaatsvervangend korpschef van Regiopolitie Groningen, de heer Erik van Zuidam. Tijdens deze opening zal ook de loting van de visstekken aan het A.G.Wildervanckkanaal voor de landenteams plaats vinden. Dit gebeurt in het complex van villapark Weddermeer aan de Paviljoenweg in Wedde.

Prijsuitreiking

Op zaterdag 2 september zal omstreeks 20.00 uur in het villapark Weddermeer de prijsuitreiking van dit kampioenschap worden verricht door de heer van Zuidam. Dan zullen de individuele kampioenen bekend gemaakt worden. Ook wordt dan bekend gemaakt welk landenteam zich Europees Politiekampioen mag noemen.

Klik hier voor het filmpje op YouTube

klik hier voor de website van het EK.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide