HSV Service

Update WK's in Italië

8574
30 aug 2011

De verschillende WK's in Italië zijn in volle gang. Bij de kustwedstrijden was het gisteren de dag van de officiële training. Bij de heren kust was Arjan Rijnberg de beste. Hopelijk betekent een goede generale niet een slechte voorstelling. De Italiaanse organisatie is vol goede moed, maar laat nog wat steekjes vallen.

De junioren, dames en heren kust, evenals de bootvissers, vliegvissers en deelnemers casting, gaan vandaag serieus aan de slag, want de wedstrijden nemen vandaag een aanvang.

Bij de zoete wedstrijden is het nog volop training. De junioren U18, U22 en de feeder vissers hebben donderdag en vrijdag de officiele wedstrijden, terwijl de dames en veteranen vrijdag en zaterdag aan de "bak" moeten en de heren in het weekend hun twee wedstrijddagen vissen.

Onderstaand treft u een aantal verslagen aan. In de loop van de dag kunnen er nog meer verslagen toegevoegd worden aan deze pagina. Houd deze pagina dus in de gaten.

Klik hier voor het verslag van de junioren zoet

Klik hier voor het verslag van de dames zoet

Klik hier voor het verslag van de junioren kust

Klik hier voor het verslag van de heren kust

Klik hier voor het verslag van de dames kust

Klik hier voor een film van de opening in Florence

Alle informatie over de verschillende WK's waar wij aan deelnemen (programma's, deelnemers etc.) is te vinden onder wedstrijden en verslagen en uitslagen

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.