HSV Service

Contact met de hengelsportwinkelier goud waard

4821
20 sep 2011

Vrijwel alle hengelsportverenigingen maken gebruik van dierenspeciaalzaken en hengelsportwinkels voor de verkoop van de VISpas. De winkeliers zorgen in veel gevallen voor een grote jaarlijkse aanwas van nieuwe leden.

Verenigingen die een goed contact met de winkeliers onderhouden, plukken daar de vruchten van. In het Infoblad "Contact met de hengelsportwinkelier" lees je hoe je als hengelsportvereniging optimaal kunt profiteren van de samenwerking met je lokale winkeliers.

En bij een goede samenwerking snijdt het mes natuurlijk aan twee kanten: de vereniging heeft baat bij goed geïnformeerde sportvissers, die lid worden van de vereniging en op de hoogte blijven van de verenigingsactiviteiten. En de winkelier heeft baat bij een goede klantenservice en een groeiend bestand aan tevreden, sportvissende klanten!

Meer verkooppunten = meer leden

Een goed contact met de hengelsportwinkelier heeft veel invloed op de ledengroei van een vereniging. De verenigingen die op een actieve wijze deze contacten onderhouden, vertonen vaak een sterke groei. Door de verkoop van de VISpas aan zoveel mogelijk winkeliers te gunnen, wordt het potentiële leden gemakkelijk gemaakt om een VISpas aan te schaffen en zal de vereniging bovendien een goede relatie met alle winkeliers behouden.

Lees meer in het Infoblad "Contact met de hengelsportwinkelier"!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.