HSV Service

Mobiele site versie 2 gelanceerd!

8226
11 okt 2011

Visvideo's bekijken aan de waterkant, knopen en montages raadplegen of de laatste edities van Het Visblad online lezen op je mobiel. Het is vanaf nu mogelijk, en nog veel meer...

Kort geleden is de mobiele site van Sportvisserij Nederland gelanceerd. Inmiddels heeft een upgrade plaats gevonden, waardoor nog veel meer mogelijk is op je mobiel. Hieronder een overzicht:

Zo lees je er vanaf nu ook de laatste twee edities van Het Visblad online, met alle vistips, artikelen en video's. Ook kun je direct een abonnement afsluiten via je mobiel.

 
Altijd de laatste twee edities van het Visblad Online, en direct video's bekijken. Handig!

Alle edities van 'Vissen Doe Je Zo' hebben ook een voorname plek gekregen op de mobiele versie. Handig, kun je aan de waterkant bijvoorbeeld de video's met materiaaltips, knopen en vangsttips checken.

 
Beter leren vissen doe je met Vissen Doe Je Zo, met verschillende video's, montages en knopen. Nu aan de waterkant beschikbaar!

En uiteraard zijn we Vis TV ook niet vergeten: bekijk op je mobiel de laatste trailers en het uitzendschema. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang en zal in maart weer van start gaan.

  
Check het laatste Vis TV nieuws, het uitzendschema en uiteraard de laatste promo's in het onderdeel Sportvissers/ Vis TV

Wil je alles weten over de VISpas? Bijvoorbeeld welke je nodig hebt? Of de Lijsten van Viswateren online checken? Ook dat vind je op de mobiele site onder de kop 'VISpas'

 

Het mag voor zich spreken dat je op de mobiele site ook direct de succesvole Vissengids App kunt downloaden.

 
Download direct de succesvolle Vissengids App van de Android Market of App Store, met alle Nederlandse zoetwater- en zeevissen, inclusief determinatiemodule. Ideaal voor tijdens je vissessies!

Tot slot zijn diverse handigheidjes toegevoegd zoals de Adressenzoeker, Veel Gestelde Vragen, een zoekfunctie, sitemap en contactgegevens van Sportvisserij Nederland.

  
Ook een zoekfunctie, sitemap en contactmogelijkheden zijn toegevoegd.

Kortom: check met je mobiel www.sportvisserijnederland.nl en geef aan dat je de mobiele versie wilt bekijken. Onderaan de mobiele site kun je eventueel switchen naar de normale versie. Let op: deze kan aanzienlijk trager werken op je mobiel! Je kunt altijd weer terug via het icoontje bovenin de normale site.

 
Switchen tussen de 'gewone' en mobiele site.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.