HSV Service

Nieuw: Nationale Topcompetitie Karpervissen!

9271
28 okt 2011

In 2012 start de Nationale Topcompetitie Karpervissen, georganiseerd door Sportvisserij Nederland en de KarperStudiegroep Nederland (KSN).

Insteek is onder meer dat de drie winnende koppels van deze nieuwe competitie namens Nederland gaan deelnemen aan het officiële WK karpervissen van Wereld hengelsportbond FIPS –CIPS, in 2013.

De eerste editie van de Nationale Topcompetitie karpervissen zal bestaan uit een serie van vier wedstrijden die vervist worden tussen augustus 2012 en juli 2013. Alleen de drie beste wedstrijdresultaten tellen mee voor de eindklassering. Dus als een deelnemend koppel een keer verhinderd is of een slecht resultaat behaalt, heeft dat niet direct gevolgen voor het eindklassement. Bij elke wedstrijd zijn er ook fraaie dagprijzen te winnen.

Inschrijven

Aan de Nationale Topcompetitie Karpervissen kunnen maximaal 40 koppels meedoen. Bij een aantal wedstrijden uit de serie is bovendien plaats voor extra dagdeelnemers. Binnenkort worden wedstrijddata, locaties, reglementen en deelnemerskosten bekend gemaakt. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Geïnteresseerden kunnen zich (samen met hun vismaat) als koppel aanmelden via mail, en worden automatisch op de hoogte gehouden.

Nationale Topcompetitie

De Nationale Topcompetitie Karpervissen is de derde variant binnen deze door Sportvisserij Nederland georganiseerde competitie. De andere, langer lopende Nationale Topcompetitie – t.w. de Nationale Topcompetitie Zoetwatervissen en de Nationale Topcompetitie Feeder (nieuw sinds 2011) – worden in respectievelijk acht en vier wedstrijden vervist.

De Nationale Topcompetitie Karpervissen wordt georganiseerd door Sportvisserij Nederland en de KarperStudiegroep Nederland, in samenwerking met de volgende partners: Sportvisacademie Nederland, JRC en Carp Connections. In de komende maanden wordt het aantal partners naar verwachting verder uitgebreid.

Organisatie:

Partners:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.