HSV Service

POS wordt Sportvisserij MidWest Nederland

5923
28 okt 2011

Twaalf jaar lang heeft de interProvinciale Organisatie Sportvisserij (POS) gewerkt voor verschillende hengelsportfederaties, aangesloten verenigingen en sportvissers.

Vanaf 1 januari 2012 houdt de POS echter op te bestaan omdat de organisatie op gaat in Sportvisserij MidWest Nederland.

De stichting POS is in 1999 opgericht als werkbureau om voor vijf verschillende hengelsportfederaties de professionele belangenbehartiging te verzorgen. Inmiddels zijn de vijf federaties na meerdere fusies één organisatie geworden: Sportvisserij MidWest Nederland.

Daarmee is de noodzaak voor een apart werkbureau en bestuur overbodig geworden.

Wat verandert er?

Voor sportvissers, hengelsportverenigingen en andere organisaties verandert er behalve de naam niets. POS wordt Sportvisserij MidWest Nederland en de medewerkers van het federatiekantoor blijven zich evenals voorheen inzetten voor goed en bereikbaar viswater voor alle sportvissers.

Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor alle sportvisserijzaken. Voor vragen bel je nog steeds met het kantoor in Uitgeest: 0251-318882 of stuur je een email

Bron: Sportvisserij MidWest Nederland

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.