HSV Service

Verenigingswebsites schieten uit de grond!

7400
05 jan 2012

Afgelopen maanden zijn weer diverse nieuwe website gelanceerd via Mijnhengelsportvereniging.nl. We noemen er enkele...

Zo is in november de nieuwe site van De Vaart-Poscar uit Nieuwegein live gezet. Maar ook AHV Vislust uit Almelo, HSV de Rietvoorn uit Kootstertille, HSV Steenwijk, de EGHV uit Goes, De Voorn uit Dinxperlo, De Zwervers uit Slochteren en De Bergse Maas uit Genderen lanceerden recent hun nieuwe site.

En we zijn het nieuwe jaar nog niet in, of de nieuwe sites vliegen ons alweer om de oren. Afgelopen tijd zijn onder meer de Meppeler Hengelaarsvereniging en Hengelaarsvereniging Ons Vermaak uit Kampen gelanceerd.

Bij Ons Vermaak is onder meer Cor van 't Zand druk bezig geweest met de inrichting. Het resultaat mag er zijn: een actuele en complete site met mooi beeldmateriaal. Check hier de site: www.hvonsvermaak.nl

Voor de nieuwe site van de Meppeler Hengelaarsvereniging heeft Paulo Cardoso zich uit de naad gewerkt. Ook deze website ziet er strak uit, is actueel en compleet.

Gefeliciteerd en complimenten!

In totaal staan nu 132 websites live en daar bovenop hebben zo'n 60 verenigingen een website aangevraagd/ zijn bezig met een nieuwe site via Mijnhengelsportvereniging.nl

Meer weten?

Kijk dan op www.mijnhengelsportvereniging.nl voor meer informatie en start direct met een nieuwe website voor jouw vereniging.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.