HSV Service

Inschrijving selecties kustvissen geopend

7012
23 feb 2012

In april 2012 vinden wederom de selectiewedstrijden kust voor individuelen en korpsen plaats, t.w. op 14 april aan het strand bij Westkapelle-Domburg, op 21 april aan het strand bij Terheijde (Den Haag) en op 28 april aan het strand bij Groote Keeten (Callantsoog).

De gegevens voor deze wedstrijden zijn inmiddels aan diverse "zoute" verenigingen toegestuurd. Wil je deelnemen aan één van deze selecties, kan je contact opnemen met je vereniging en je voor de betreffende selectie aanmelden. Graag tot uiterlijk enkele dagen voor de sluitingsdatum, aangezien de verenigingen de gegevens aan ons moeten doorgeven.
Mocht jouw vereniging de gegevens niet hebben ontvangen, kan de secretaris deze bij ons digitaal aanvragen.

Ongeveer een week na de sluitingsdatum bij Sportvisserij Nederland (17 maart voor  sel. Zuid, 24 maart voor sel. Midden en 31 maart voor sel. Noord) worden de gegevens rechtstreeks aan de deelnemers toegestuurd. Betaling dient via de vereniging te gebeuren. Het inschrijfgeld is 12,50 voor een individueel en 25 euro voor een korps (5 deelnemers). Korpsleden vissen automatisch individueel mee; voor hen is het inschrijfgeld derhalve 12,50 + 5,-- = 17,50.

De beste 30% van zowel de korpsen als de individuele deelnemers gaat naar het NK Kustvissen op 3 november aan het strand tussen Terheijde en Den Haag.

De beste 30 deelnemers van het NK gaan samen met de 20 leden van de Nationale Selectie Kustvissen tijdens de Topcompetitie Kust op 24 november (Cadzand) en 15 december (Groote Keeten) strijden om de beste 20 plaatsen, waaruit de coaches de ploegen voor het WK Kust  en de interland Kust in 2013 selecteren.

Klik hier voor de richtlijnen Noord

Klik hier voor de richtlijnen Midden

Klik hier voor de richtlijnen Zuid

Klik hier voor de Algemene Voowaarden

Klik hier voor het reglement kustvissen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.