HSV Service

Testers MijnVISmaat op pad!

5765
10 apr 2012

Van 10 t/m 20 april gaat een grote groep geselecteerde testers aan de slag gaan met een testversie van de MijnVISmaat app.

Op 10 april hebben ze per e-mail de nodige informatie ontvangen om aan de slag te gaan. Dat wil zeggen, daadwerkelijk vangsten invoeren tijdens vissessies. De testresultaten worden op 21 april in Bilthoven besproken, onder professionele begeleiding van de bouwers. Uiteraard ontvangen de testers een goodybag en maken ze de 21ste kans op mooie prijzen.

Naar aanleiding van de bevindingen van de heren en dames testers, wordt de app verder geoptimaliseerd en eind mei officieel gelanceerd.

Voorregistreren

Het is nu niet meer mogelijk om je aan te melden om te testen, maar je kunt je wel vast voorregistreren voor de MijnVISmaat app via www.mijnvismaat.nl. Dan ontvang je automatisch bericht als de app is te downloaden in de AppStore en Google play (Android). Ook via Twitter en Facebook kun je eenvoudig op de hoogte blijven.

 

App, mobiele site, website

Met MijnVISmaat is het straks mogelijk om op een eenvoudige en leuke manier je vangsten te registreren, delen en analyseren. De app wordt ontwikkeld voor de AppStore en Google Play (Android). Daarnaast komt er voor de andere platforms als Nokia en Blackberry een mobiele site. Ook wordt een MijnVISmaat website ontwikkeld, waar je eenvoudig je eigen statistieken, vangstenlogboek en meer kunt bekijken.

-> Meer MijnVISmaat

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.