HSV Service

MijnVISmaat lanceert nieuwe apps!

10323
07 nov 2012

Vanaf nu zijn de nieuwe apps voor MijnVISmaat te downloaden via Google Play en de App Store. In deze nieuwe versies vind je veel verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Onlangs werden al de mobiele website en persoonlijke vangststatistieken gelanceerd. Daarnaast kun je sinds kort alle publieke vangsten bekijken op de website, en vind je Ed en Marco van Vis TV ook op Mijn VISmaat. En nu dus een nieuwe versie van beide apps in Google Play en de App Store.

Een opsomming van de belangrijkste wijzigingen in de apps:

  • inlogprobleem bij gebruik 3G KPN netwerk opgelost
  • zonder internetverbinding vangsten opslaan
  • publieke vangsten bekijken
  • vangstfoto's in het groot bekijken
  • geheugengebruik geoptimaliseerd
  • vangsten in de achtergrond geupload
  • diverse kleine bugfixes en optimalisaties


Vangst toevoegen zonder internet nu ook mogelijk. Als je geen verbinding hebt, wordt de vangst opgeslagen in een wachtrij en automatisch geüpload als je weer een verbinding hebt. Handig!

 
Check nu de laatste vangsten in Nederland eenvoudig op je smartphone, en filter op vissoort, periode en met/zonder foto.

 
Nu ook grote vangstfoto's op je telefoon bekijken! Dennis Struijk ving deze week een prachtige snoekdame van 103 cm op een spiering. Gefeliciteerd! Hij spettert in groot formaat van onze telefoon :)

Kortom: er is de afgelopen maanden een hoop gebeurd. En het mooie is: er komt nog veel meer mooi nieuws aan! Houd daarom de site in de gaten en volg ons op Facebook en Twitter:

 

Meld je aan!

Nog geen profiel op MijnVISmaat? Maak er direct eentje gratis aan. Het is niet alleen erg leuk, maar ook nuttig voor je eigen sportviskwaliteiten!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.