HSV Service

Weet waar je mag (nacht)vissen met VISplanner!

23224
01 mrt 2013

Onlangs is de website www.visplanner.nl geupdate. De nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren staat nu online. Zo weet je exact waar je wel en niet mag vissen met je VISpas(sen). Ook is Nachtvissen/ Derde hengel toegevoegd.

Zo kun je vanaf nu dus met VISplanner exact zien waar je 's nachts en/ of met drie hengels mag vissen, als je over de Landelijke Nachtvis- of Derde Hengeltoestemming beschikt.

Update VISplanner apps

Daarnaast zijn de VISplanner Apps geupdate naar de nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse viswateren en de nachtvis- en derdehengelwateren. Zo kun je eenvoudig met je smartphone op Google Maps kaart bekijken waar je mag (nacht)vissen en/of met drie hengels mag vissen. Deze laatste opties vind je in de app onder de knop 'Filter'.

 
Nachtvissen: check via 'Filter' of je ergens mag nachtvissen. Via het filter worden alleen wateren getoond, die gekoppeld zijn aan de Landelijke Nachtvistoestemming. Als je een water aanklikt, vind je vervolgens ook nachtvisinformatie voor dat water.

Nog geen account? Ga naar http://www.visplanner.nl/ of download de app. Vul je VISpasnummer in en je weet altijd en overal waar je wel en niet mag vissen! Met je inloggegevens kun je overigens ook meteen je vangsten registreren met MijnVISmaat.

De VISplanner apps zijn beschikbaar via:

 

Uiteraard staat VISplanner ook dit jaar weer op de Visma!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide