HSV Service

Oproep jonge vliegvissers: VNV-enquete

5565
18 sep 2013

Ben je vliegvisser of wil je het worden, maar nog geen lid van de VNV (Vereniging Nederlandse Vliegvisers)? Vul nu de enquête in en

Misschien ken je ons nog niet of weet je niet wat we doen. Het kan ook zijn dat we je nu nog niets te bieden hebben, waar je echte interesse ligt.

We vragen jou om hulp om erachter te komen wat we moeten doen om jullie lid te maken van de VNV. Werven we niet genoeg, mis je activiteiten, waardoor je geen lid bent of wil je je misschien gelijk aanmelden.

Wat doen we?

We behartigen de belangen van alle vliegvissers in Nederland. Dat kan voorlichting, visuitzetting, onderzoek, overleg met b.v. overheid of lokale belangenorganisaties zijn.

We geven vier keer per jaar een prachtige glossy bordenvol informatie voor de vliegvisser uit. Het blad geeft links naar onze website waar mooie instructievideo's te vinden zijn.

We willen actiever worden voor starters en jongeren en de site uitbouwen, waardoor er voor iedereen interessante onderwerpen te vinden zijn. De VNV maakt er werk van door middel van de enquête die je hier online kunt invullen om te inventariseren wat de behoeften zijn van starters/ jonge vliegvissers.

Kortom: wat moet de VNV meer bieden aan starters/jongeren om lid en evt. actief te worden van/binnen de VNV? Jij mag het zeggen! Wij stellen het daarom bijzonder op prijs wanneer je de enquête invult.

Daar staat natuurlijk iets tegenover:

Na ontvangst van het ingevulde enquêteformulier ontvang je korting op het boek Vliegvissen voor Beginners (€10,- ipv €17,50) en een uitnodiging voor een informatieavond voor jonge vliegvissers.

Bron: VNV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.