HSV Service

Mijnvismaat winter roofvis actie winnaars

8454
03 feb 2014

Door in de maanden november, december en januari jouw roofvis vangst op MijnVISmaat te zetten maakte je kans op mooie prijzen van FOX. De jury heeft zich over de vele prachtige snoeken, snoekbaarzen en baarzen gebogen heeft uiteindelijk de winnaars uitgekozen.

1e prijs

De eerste prijs is voor Thomas Quarré met zijn prachtige snoekbaars van 71 cm. Een prachtige vis van het ruime sop die wellicht nooit eerder gevangen is. Op de foto zie je dat het ruig weer en is het meteen duidelijk dat Thomas geen mooi weer visser is. Met deze vangst wint Thomas een mooie, strakke verticaalstok, de Ultron casting Super Finesse 180cm 5-25 gr hengel t.w.v. € 89,95.

2e prijs

De tweede prijs gaat naar Corno Rense met zijn prachtige baars. Deze baars heeft een enorme knik achter zijn kop wat grote baarzen vaak kenmerkt. Deze baars heeft een extreem woeste uitstraling en is het stadium ‘baarsje’ al lang vergroeid. Corno wint een Fox Ultron 2500 Pro molen t.w.v. € 69,95. Hij draait super soepel weegt bijna niets is bezit een handige microfijn instelbare slip voor om de grootste rovers veilig te kunnen landen.

3e prijs

De derde prijs gaat naar Sander Wolf die een prachtige snoek van 101 cm ving. Sander viste met dood aas in een haven toen deze prachtig getekende snoek hem een bezoek bracht. 
Sander wint een Fox Voyager rugzak t.w.v. € 69,95. Deze waterdichte rugzak is ideaal voor de struinende roofvisser.


Bonusprijs

Richard Rouss is een verwoed karpervisser, maar maakte zijsprong naar het snoekbaars vissen op de rivier en maakte deze prachtige close up van een snoekbaars met de woeste rivier op de achtergrond. De foto lijkt wel een ansichtkaart!
Met deze foto wint Richard de bonusprijs in de vorm van een Fox Voyager Shoulder Hardcase.

 

 

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.