HSV Service

Groot jeugdplein op beurs Carp

5801
06 feb 2014

Komend weekend is het weer tijd voor de grootste karperbeurs van Europa: de Carp Zwolle. Op zaterdag 8 en zondag 9 februari vindt de 20ste editie plaats in de Zwolse IJsselhallen. In vijf beurshallen met een gezamenlijk beursoppervlak van maar liefst 17.500 m² kun je tijdens deze dagen alles vinden wat maar met karpervissen te maken heeft.

Sportvisserij Nederland is in hal 5 aanwezig met een stand en een groot activiteitenplein. Op dit plein hebben ook De KSN en de hengelsportfederatie Sportvisserij Oost Nederland een eigen stand, dus je kunt op vrijwel alle vragen een antwoord krijgen. Natuurlijk kun je meteen lid worden van De KSN en een Landelijke Nachtvistoestemming of Derde hengeltoestemming aanschaffen bij de federatie. Jonge karpervissers kunnen op het centrale jeugdplein onder begeleiding onderlijnen knopen en van alles leren over het vissen met visveilige loodsystemen én het vissen met de pen. Ook kan de drill techniek worden getest en verder verbeterd op de twee drillsimulatoren.

Ed en Marco

Vis TV presentatoren Marco Kraal en Ed Stoop zullen ook aanwezig zijn tijdens de Carp Zwolle. Marco is op zaterdag aanwezig en Ed op zondag. Ze zullen - samen met de bekende Vis TV landrover - aanwezig zijn op het jeugdplein van Sportvisserij Nederland, waar ze uiteraard beschikbaar zijn voor een praatje, een foto en een handtekening.

Kom langs!

Aan de balie van Sportvisserij Nederland kun je onder andere terecht voor vragen over de VISpas, het werk van Sportvisserij Nederland en natuurlijk allerlei verkoop materialen zoals de dvd’s van Vis TV, boeken, veldgidsen, posters, vispasmapjes en caps. Ook is de gloednieuwe sleutelhanger met vissen hologram én verlichting te verkrijgen. Je kunt kiezen tussen een ruimtelijk, driedimensionaal beeld van een karper of een snoek, met verschillende kleuren verlichting. Een leuk cadeau voor een vismaat of gewoon voor jezelf!


Beursinfo

Wat:
Carp Zwolle
Waar: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
Wanneer: zaterdag 8 en zondag 9 februari
Openingstijden: zaterdag 09:00 - 17:00 uur, zondag 10:00 - 16:00 uur
Entree: 12 euro, jeugd t/m 12 jaar gratis!

Lees alle informatie op www.carpzwolle.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.