HSV Service

Vis TV 2014 afl. 1 gemist? (video)

13486
03 mrt 2014

Zondag 2 maart was zover en werd het lange wachten van de vele duizenden fans van Vis TV beloond. Nieuwe Vis TV avonturen van Ed en Marco op RTL 7, waarvan je nu de eerste aflevering terug kunt terugkijken.

-> Klik hier om de uitzending terug te kijken op RTL XL

Dat Nederland een waar hengelsportparadijs is wordt telkens weer duidelijk als het duo bepakt en bezakt ergens in Nederland neerstrijkt om een bepaalde vissoort te vangen of op een bepaalde manier te gaan vissen.

Check hieronder de promo:

In deze eerste nieuwe aflevering hebben ze gekozen voor het mooie Geestmerambacht bij het Noord-Hollandse Scharwoude. Een prachtige diepe zandafgraving met kraakhelder water waar het afgelopen jaar voor het eerst regenboogforel is uitgezet. Prachtige en sterke vissen waarvoor Ed en Marco maar wat graag hun lijnen nat willen maken. En, al snel blijkt dat dat op heel verschillende manieren kan.

Marco drilt forel aan de vliegenhengel

Fraaie regenboogforel voor Marco

Zoals gezegd de komende 12 weken Vis TV op zondag op RTL-7 met elke eerstvolgende zaterdagmiddag de herhaling.
En, hoewel we niet alles willen verklappen, kunnen we wel alvast melden dat in uitzending 2 de prachtige Limburgse Roer decor staat voor het vissen op witvis en… barbeel!

Bovendien kunnen we het legioen karpervissers alvast melden dat hun favoriete vissoort in deze nieuwe serie Vis TV maar liefst drie keer aan bod komt en drie keer op een geheel andere manier.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.