HSV Service

Hardcore karpervissen in Vis TV 5 (video)

8903
27 mrt 2014

Voor de vijfde aflevering van Vis TV 2014 en de eerste van drie sessies over karpervissen hebben Ed en Marco hun rodpod en tent met toebehoren opgezet aan de mooie en vooral grote recreatieplas Zeumeren bij Voorthuizen.

Dus, hardcore karpervissen met alle denkbare toeters en bellen waarvoor vele sportvissersharten sneller beginnen te kloppen! Wat betreft Marco een kolfje naar zijn hand, voor Ed als penvisser pur sang en bovendien geen liefhebber van kamperen, een visserij waar hij minder snel lyrisch van wordt. Al groeit zijn enthousiasme naarmate de dag vordert en helemaal wanneer het schemert en de vissen actief beginnen te worden.

Check hier de promo alvast:

Volgende week in aflevering 6 vissen Ed en Marco vanuit de boot op de Eem om te proberen onze drie bekendste roofvissen, of te wel snoek, baars en snoekbaars te vangen.

Vis TV zie je elke zondag om 9.30 uur op RTL-7 terwijl op zaterdagmiddag op deze zender steeds de uitzending van de zondag daarvoor wordt herhaald.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.