HSV Service

WK Jeugd Selfie prijsvraag (video)

5374
23 jun 2014

Het duurt nog even voor het WK Jeugd losbarst en in Assen 200 jonge sportvissers uit de hele wereld de strijd met elkaar aangaan, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. In juni zijn er al Italianen, Duitsers en Belgen gespot aan het Havenkanaal en het Noord-Willemskanaal om te trainen.

Het is altijd leuk en interessant om te zien hoe deze internationals in ons water vis proberen te verschalken, dus ga zeker eens kijken. Dan kun je bovendien ook meedoen aan de foto-actie die de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe samen met Sportvisserij Nederland in aanloop naar het WK Jeugd is gestart.

Check hieronder alvast de promo met Ed Stoop:

Dit is heel eenvoudig: spot je in juni of juli aan het Havenkanaal of het Noord-Willemskanaal een international die zich voorbereidt op de WK? Pak dan je smartphone of camera en maak een selfie of filmpje waarop zowel jij als de international duidelijk zijn te zien.

Naar het WK met Ed Stoop

Mail je foto of filmpje naar info@vissen.nl, dan plaatsen wij die op onze Facebookpagina HSF Vissen. De inzendingen worden
ook geplaatst op de speciale WK -website www.wkjuniorenzoet2014.nl. Daar vind je ook alle informatie over de precieze(trainings)parkoersen. De drie leukste inzendingen ontvangen een voerpakket van Evezet, persoonlijk overhandigd op het WK door VIS-TV presentator Ed Stoop. De winnaar krijgt tijdens het WK zelf (op 25 of 26 juli) met Ed Stoop toegang tot het parcours en maakt het WK van wel heel dichtbij mee!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.