HSV Service

Erwin Sikkes wint 4e wedstrijd van de Nationale Topcompetitie Feeder 2014

6193
22 jun 2014

Tijdens de laatste dag van het tweede TC Feeder weekend was het Erwin Sikkes die de algehele winst binnen hengelde. Hij bood 14.123 gram vis ter weging aan. De tweede plaats werd ingenomen door Ton van den Nieuwboer met 5.888 gram. Het brons was vandaag voor Ben van Ek met 5.684 gram.


Zowel gisteren als vandaag was het weer heerlijk zacht en kon men genieten van het zonnetje. Helaas hielden de vissen  zich een beetje schuil en men moest alle ijzers in het vuur gooien om er eentje binnen te halen. Op sommige plaatsen lukte dit heel goed, op andere iets minder.

Bijna iedereen had vis, slechts 1 deelnemer kon geen vis aanbieden. De vangsten bestonden net als gisteren uit bot, bliek, pos, blankvoorn, baars, brasem, harder en zwartbek grondel. Vandaag kwam daar ook nog snoekbaarsen bij.

Van de 66 deelnemers waren er 59 aanwezig, 7 personen hadden zich afgemeld en er was 1 dagdeelnemer.

Deze dag werd afgesloten met de prijsuitreiking van zowel de 3e als de 4e TC Feederwedstrijd in het Cultureel Centrum de Halle te Axel.

Gisteren werd Ramon Ansing eerste met 6.540 gram. Peter Jochems nam de tweede plek in met 6.317 gram en John Vallenduuk sloot deze ererij met 4.572 gram


Erwin Sikkes nam vandaag de leiding met 14.123 gram. De tweede plaats kwam Ton van den Nieuwboer toe met 5.888 gram en Ben van Ek met 5.684 gram volgde op een welverdiende 3e plek.
Met dank aan alle controleurs voor hun inzet.

Onderstaande uitslag is nog officieus en wordt officieel op dinsdag 1 juli a.s. Eventuele protesten dienen uiterlijk vrijdag 27 juni door Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen, per post aan postbus 162, 3720 AD Bilthoven of per mail aan wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.


Klik hier voor de daguitslag van de 4e TC Feeder 2014

Klik hier voor de tussenuitslag na 4 wedstrijden


Hieronder een aantal foto's van de 4e wedstrijd van de Topcompetite Feeder 2014


 

 

 

 

 

   

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.