HSV Service

Onderzoek naar het Vissenbos

7466
03 dec 2014

Sportvisserij Nederland is op zoek naar enkele hengelsportverenigingen die willen meewerken aan een praktijkonderzoek naar het Vissenbos.

Het Vissenbos is een houten constructie van minimaal 10 bij 1 meter, gemaakt van palen en takken die in het water wordt geplaatst. Doel hiervan is de beschuttings- en leefmogelijkheden voor de visstand in een water te verbeteren. Het concept is ontwikkeld door Visserij Service Nederland en ook bij hen verkrijgbaar.

Hengelsportverenigingen gezocht!

Sportvisserij Nederland wil in samenwerking met Visserij Service Nederland een proef uitvoeren met het Vissenbos. Hiervoor zijn we op zoek naar enkele hengelsportverenigingen die willen meewerken aan deze proef. De proef omvat de aanleg van twee verschillende Vissenbos elementen in één water van iedere deelnemende vereniging. Na plaatsing zal via diverse methoden het effect op de visstand worden bepaald. Sportvisserij Nederland zal dan ook bijdragen in de aanlegkosten.

Hengelsportverengingen die interesse hebben om mee te werken aan het onderzoek, kunnen zich melden bij Sportvisserij Nederland. Let op: er is slechts een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.