HSV Service

Stichting Vissen met een Beperking

6036
23 mrt 2015

Wie kent de Stichting PeuterFonds niet? Iedere rechtgeaarde sportvisser heeft al eens een bijdrage geleverd aan deze mooie stichting in de vorm van een donatie of door een lootje te kopen op de Outdoor Fair of door een slinger aan het PeuterRad van Fortuin te geven op de Visma.

Na 7 jaar en 600 zieke kinderen blij gemaakt te hebben aan de waterkant vond het PeuterFonds dat het tijd was om ook andere goede-doelen-initiatieven te steunen binnen de hengelsport. Zo is er daar de Stichting Vissen met een Beperking. Deze stichting is bezig geld in te zamelen voor een mobiel invalidetoilet en iedere Euro is er eentje!

De Stichting PeuterFonds maakt maar liefst € 500,- over. Voorzitter Rolf Bouman legt uit: ‘Het PeuterFonds is ooit geboren uit het inschrijfgeld voor een roofviswedstrijd, de opbrengst daarvan bedroeg destijds iets meer dan 500 Euro. We besloten er iets moois mee te doen en voor we het wisten was het PeuterFonds geboren.

Nu, ruim 7 jaar later, lijkt het mij, en de rest van het bestuur en de organisatie, mooi om juist dat geld te doneren aan een nieuwe, jonge stichting. En dus maken wij onze allereerste Euro’s over aan de Stichting Vissen met een Beperking; een nobel en maatschappelijk verantwoord initiatief dat de hengelsport in het algemeen in een positief daglicht zet. Heel goed dus.’


(foto: Vimebe)

De Stichting Vissen met een Beperking is goed op weg om dat felbegeerde invalidentoilet aan te schaffen, maar ze zijn er nog niet. Iedere Euro is er eentje, dus doe wat goed voelt en help deze mensen!

Doneer nu op: VIMEBE, SNS bank, NL35RBRB0850562236

En kijk op www.peuterfonds.nl of www.vimebe.nl

Bron: Stichting Peuterfonds

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.