HSV Service

36 nieuwe vissteigers Othense kreek

6300
18 aug 2015

Hengelsportvereniging ONI Terneuzen heeft, mede dankzij een bijdrage uit het Fonds Verbetering Sportvisserijmogelijkheden van Sportvisserij Nederland, 36 nieuwe vissteigers gerealiseerd aan de Otheense Kreek in Terneuzen.

Dit water is een bekend wedstrijdtraject – zo strijkt de Nationale Topcompetitie Karpervissen hier ieder jaar neer voor een van haar wedstrijden – en een geliefde stek bij zoete recreatievissers in Zeeuws- Vlaanderen.

-> Lees hier meer over het Fonds verbetering sportvisserijmogelijkheden voor hengelsportverenigingen.

Gerelateerde berichten
03 sep 2014 Service en subsidie voor verenigingen 6404 Hengelsportverenigingen die de vismogelijkheden aan hun viswater willen verbeteren, kunnen hun licht opsteken bij de Verenigingsservice van Sportvisserij Nederland. Van vissteigers en -stoepen tot trailerhellingen en hekoverstappen; de Verenigingsservice biedt hulp bij de aanleg van sportvisserijvoorzieningen. 28 jul 2014 Nieuw clubhuis 5770 Hengelsportvereniging De Stuwkanters uit Belfeld heropende dit voorjaar haar grondig gerenoveerde clubhuis Vijverzicht. Mede dankzij subsidies van Sportvisserij Nederland en Sportvisserij Limburg ging zo een lang gekoesterde wens van de vereniging in vervulling. 11 jul 2012 HVZ timmert aan het water 6268 De hengelsportvereniging Zaanstreek (HVZ) is een vereniging met een actieve commissie Visstandbeheer die bestaat uit 9 personen. Een belangrijke doelstelling van deze commissie is het verbeteren van de toegankelijkheid van het viswater voor sportvissers. Lees in het bijgevoegde artikel hoe zij de aanleg van enkele nieuwe vissteigers in de Heerenhuissloot hebben aangepakt. 19 jun 2012 Renovatie botenhaven De Hengelsport 6229 De botenhaven in de Noorderkolk van Visserijvereniging De Hengelsport uit Zwolle is onlangs flink gerenoveerd. 28 nov 2011 Over vissteigers, visstoepen en trailerhellingen 7349 In de Verenigingsservice vind je vanaf vandaag een flink aantal beschrijvingen en ideeën om de sportvisserijvoorzieningen aan je viswater te verbeteren. Denk hierbij aan diverse typen vissteigers, trailerhellingen, visstoepen, hekoverstappen en andere aanpassingen aan het viswater en de visstekken. 11 jan 2011 Subsidiefonds: succesverhalen in de praktijk 7151 De aanleg van vissteigers, een trailerhelling of het opknappen van een botenhaven zijn sprekende voorbeelden van het verbeteren van de sportvisserijmogelijkheden. Aan deze projecten hangt echter ook een prijskaartje. Daarom biedt Sportvisserij Nederland met het Fonds Verbetering Sportvisserijmogelijkheden de mogelijkheid om subsidie aan te vragen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.