HSV Service

Zout spektakel in VIS TV XL afl. 5 gemist? (video)

4327
04 jun 2018

Heb je aflevering 5 van VIS TV gemist? Kijk de uitzending vol zout spektakel nu gratis online terug. Thom en Maikel van Breugel gingen met kunstaas achter de zeebaars aan en Tamme en Marco visten bij Harlingen op platvis. Ook bezochten we een visles. En er is meer.


Bekijk hieronder alvast de promo:De ‘coverstory’ draait deze keer volledig om kunstaasvissen aan zee. Op de Noordpier van IJmuiden gaan Thom en Maikel van Breugel met licht roofvismateriaal achter dé zoute sportvis nummer een aan: zeebaars. Want waar zeevissen bij velen synoniem staat voor zware strandhengels en dito werpgewichten, kan het zeker ook ‘light’. Hoewel we nog vroeg in het zeebaarsseizoen zitten, kunnen we alvast verklappen dat de opnames ruimschoots zijn geslaagd.Er wordt zelfs met oppervlaktekunstaas gevangen! Het resultaat is letterlijk een spetterend item, waarbij je bovendien wordt getrakteerd op tal van bonustips voor het zoute kunstaasvissen.

Visles op de basisschool


Daniël reist deze week af naar een basisschool in Hillegom waar hij een visles bezoekt. Tijdens deze bijzondere les krijgen kinderen van basisschool groep 8 eerst een stukje theorie uitgelegd over sportvissen en de onderwaterwereld. Daarna gaan de kids onder begeleiding van vismeesters en -coaches naar de waterkant om zelf te vissen. Wat er allemaal bij zo’n visles komt kijken en hoe de jongens en meisjes daarop reageren, zie je zondagochtend.Friese bot


Harlingen vormt de volgende tussenhalte van Tamme’s toer door Friesland. Aan het goed toegankelijke havenhoofd laten hij en Marco zien dat er prima zeevis valt te vangen langs de Friese Waddenkust. Bij een heerlijk voorjaarszonnetje toveren de mannen de ene na de andere grote bot uit het zoute water.Daarbij blijkt trouwens dat de keuze tussen een zager en een zeepier aan je haak nog best veel verschil kan opleveren. Waar trouwens ook lekker vis wordt gevangen, is in Beverwijk. Daar gaan Jan-Willem en Sjors Milder met de vaste stok achter de witvis aan. Dat resulteert onder meer in een spectaculaire dril – welke vissoort die veroorzaakt zie je zondagochtend in aflevering 5 van VIS TV XL.

Gratis terugkijken


VIS TV XL wordt tot 1 juli iedere zondag van 9.00 tot 10.00 uur uitgezonden op RTL 7 – met uitzondering van zondag 17 juni in verband met de 24 uur van Le Mans.

Kijk voor promo’s, extra informatie en het gratis terugkijken van voorgaande afleveringen op www.vistv.nl. Volg VIS TV XL voor nog meer bonusmateriaal ook op Instagram (@vistvofficial) en Facebook: www.facebook.com/vistvofficial.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.