HSV Service

Sportvisgala 2021 zaterdag 18 december #sportvisgala (online)

4020
15 dec 2021

Vanwege de corona-maatregelen kan ook dit jaar het Sportvisserij Nederland Topsportgala niet live op Papendal plaatsvinden. Om alle nationale en internationale winnaars van seizoen 2021 toch waardig te kunnen huldigen, organiseren we dit jaar een live uitzending via het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland op zaterdag 18 december van 19:30 - 21:00 uur.

Onder leiding van presentator Sjoerd van Ramshorst nemen we je in anderhalf uur tijd mee door wedstrijdseizoen 2021. We staan stil bij de verschillende hoogtepunten en unieke wedstrijdmomenten en huldigen de verschillende prijswinnaars. Pak de popcorn en wat drinken en geniet van de (interactieve) uitzending!


Sjoerd van Ramshorst was in 2019 ook gastheer van het Sportvisserij Nederland Topsportgala

Ook worden de Sportman, Sportvrouw en het Sporttalent van het jaar gekozen door hun collega wedstrijdvissers. Normaliter is dit een evenement voor alleen de top van de wedstrijdvisserij, maar omdat we het dit jaar digitaal uitzenden kan iedere sportvisser meekijken. 

Ben je benieuwd naar dit unieke inkijkje in de wedstrijdvisserij? Zorg dan dat je zaterdagavond 18 december om 19.30 uur via de speciale link toegang hebt tot de live uitzending. Deze wordt vrijdag o.a. via onze nieuwsbrief verstuurd. Heb je geen link ontvangen? Mail dan naar topsportgala@sportvisserijnederland.nl, dan sturen we de link persoonlijk door (in verband met rechten mogen we hier niet rechtstreeks naar verwijzen in onze uitingen).

Let op: alle kijkers maken bovendien prijs op een officieel Team Holland 2022 wedstrijdshirt (gebruik #sportvisgala, lees onderaan).

Sportman, Sportvrouw en het Sporttalent - de kandidaten

Sporttalent van het jaar

De kanshebbers voor de prijs van het Sporttalent van het jaar 2021:


Daan Ranzijn: Nederlands Kampioen Kustvissen U16

 
Demi Jansen: Nederlands Kampioen U20

 
Keano Jansen: Nederlands Kampioen U15 en Open Nationaal Kampioen U15

Sportman van het jaar

De kanshebbers voor de prijs van de Sportman van het jaar 2021 zijn:


Arnout van der Stadt: Nederlands Kampioen Feeder individueel en met het team, zes keer een 1 gevist in de Evezet Top Teamcompetitie Feeder

 
Bart van de Walle: Nederlands Kampioen Streetfishing

 
Edwin Timmer: Wereldkampioen Feeder

Sportvrouw van het jaar


In de categorie Sportvrouw van het jaar 2021 kan tijdens de uitzending worden gestemd op:


Floor Verhoeven: Wereldkampioen Zoet Dames


Susan Stuijts: Nederlands Kampioen Kustvissen Dames

 
Fabiënne ter Horst: Open Nationaal Kampioen Zoet voor Dames


Anja Groot: Nederlands Kampioen Dames individueel en met het team, vier keer een 1 gevist tijden de Evezet Top Teamcompetitie Dames en U20

Win een uniek en origineel Team Holland 2022 wedstrijdshirt! #sportvisgala

Wil jij het officiële, unieke Team Holland 2022 wedstrijdshirt winnen? Dat kan heel eenvoudig! Post jouw mooiste sportviswedstrijdfoto met de hashtag #sportvisgala op Instagram, Twitter of Facebook. Tijdens de uitzending wordt de winnaar live bekend gemaakt!


Upload jouw mooiste wedstrijdfoto met de hashtag #sportvisgala en maak automatisch kans op dit prachtige, officiële Team Holland 2022 wedstrijdshirt

Gerelateerde berichten
22 nov 2021 Oranje dames maken indruk tijdens jaarlijkse ‘Duitsland-Nederland’ 2677 Het steeds populairdere damesvissen in Nederland heeft afgelopen weekend aan het Havelkanaal vlakbij Berlijn zijn stempel gedrukt op het jaarlijkse ‘onderonsje’ met Duitsland. De tien oranje dames wonnen beide wedstrijddagen met een straatlengte voorsprong van hun opponenten. Bij de heren verloor Nederland twee keer nipt. 09 nov 2021 Nederlands Kampioen: Keano Jansen (U15), Demi Jansen (U20) en Anja Groot (Dames) 1964 Dit jaar is er voor het eerst een individuele uitslag per categorie opgemaakt voor de Evezet Top Teamcompetitie Dames en U20. Keano Jansen van het team De Beukers pakte het goud bij de categorie U15, Demi Jansen van de Broezers uit het Noorden werd kampioen in categorie U20 en Anja Groot van het Turbo Team was de sterkste in de categorie Dames. 22 aug 2021 Floor Verhoeven wereldkampioen zoetwatervissen (video) 25230 Floor Verhoeven is de kersverse wereldkampioen dobbervissen voor dames. Dat werd zojuist duidelijk op het WK Damesvissen in Lelystad na een spannende slotdag. De Nederlandse damesploeg greep helaas net naast het eremetaal en werd vierde na Polen, België en Italië. Team Holland lag na de eerste wedstrijddag nog knap tweede achter Italië maar kon haar plek dus helaas net niet vasthouden. 16 dec 2019 Spetterend Topsportgala (video) 6099 De vierde editie van het Sportvisserij Nederland Topsportgala was de kers op de taart van het wedstrijdseizoen 2019. In Sportcentrum Papendal werden de prijswinnaars uit diverse disciplines op het podium in het zonnetje gezet door gastheer Sjoerd van Ramshorst.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.