HSV Service

Visma veertig jaar

5433
29 jan 2008

Van 27 tot en met 30 maart 2008 staat Ahoy Rotterdam volledig in het teken van de hengelsport. In vijf hallen kunnen hengelsportliefhebbers hun hart ophalen aan de nieuwste hengelsportproducten.

Dit jaar kent Visma een extra feestelijke editie in verband met haar veertig jarig bestaan. De aandacht gaat tijdens dit jubileum in het bijzonder uit naar een sfeervolle entourage, gevarieerde demonstraties en boeiende lezingen van bekende vissers.

De hengelsport is een breedtesport: zo'n 2 miljoen Nederlanders werpen wel eens een hengel uit. Binnen dit totale aantal groeit het percentage vrouwen en kinderen. Kinderen zijn veelal met hun ouders of grootouders langs de waterkant te vinden, waarmee vissen als een 'gezinssport' bestempeld kan worden. Vandaar dat de 40e editie van de beurs zich onder meer richt op het gezin. Vrouwen en kinderen (t/m 11 jaar) kunnen de beurs dit jaar gratis bezoeken. Daarnaast krijgen de eerste 250 kinderen per dag een hengeltje cadeau en is er opvang geregeld voor de allerkleinsten. Iedere betalende bezoeker, ofwel iedere man, ontvangt een kortingsvoucher ter waarde van 9,50 die bij de deelnemende standhouders ingewisseld kan worden bij een minimale besteding van 100,00. Visma vormt zo een betaalbaar dagje uit voor het gehele gezin.

Compleet aanbod
De totale beursoppervlakte is toegenomen ten opzichte van de voorgaande edities. Verspreid over de hallen presenteren groothandels, detailhandels, boten en aanbieders van vistoerisme zich. Tijdens de 40e editie valt er nog meer te zien en beleven. Niet alleen is er een breed aanbod aan hengelsportproducten op Visma te vinden, ook promoot Visma de hengelsport door middel van een uitgebreid randprogramma. In het VismaTheater krijgt de bezoeker kennis uit de praktijk overgedragen door de beste topvissers. Prominente namen uit de verschillende segmenten van de hengelsport (waaronder Marco Kraal, Ed Stoop en Alex Scotthorne) verzorgen daarnaast demonstraties in maar liefst twee castingbanen en een spectaculaire mobiele watertank. Het complete randprogramma is terug te vinden op http://www.visma.nl/.

Visma 2008
Visma, dé grootste hengelsportbeurs van de Benelux, is al 40 jaar toonaangevend in Nederland. Iedereen die iets met hengelsport of aanverwante interesses heeft, kent het evenement. Voor velen vormt Visma de start van het visseizoen. Visma is geopend op donderdag 27 en vrijdag 28 maart van 10.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 29 en zondag 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers ontvangen 1,50 korting op de entreeprijs via online ticketing op http://www.visma.nl/ en http://www.kiosk.telegraaf.nl/. Kaarten zijn in maart tevens verkrijgbaar bij de kassa van Ahoy.

Meer informatie is te vinden op http://www.visma.nl/

Bron: expovisie.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.