HSV Service

Visma persconferentie bij Sportvisserij Nederland

5366
23 jan 2008

Op maandag 21 januari j.l. vond bij Sportvisserij Nederland de persconferentie van de Visma 2008 plaats. De hengelsportmedia, groothandel en detaillisten waren in groten getale aanwezig bij de vooraankondiging van de veertigste editie van de grootste hengelsportbeurs van de Benelux.

In de vijf hallen van Ahoy Rotterdam kunnen hengelsportliefhebbers van 27 tot en met 30 maart hun hart ophalen aan de nieuwste hengelsportproducten. Naast de diverse stands worden er ook lezingen en demonstraties gegeven door prominente namen uit de hengelsport als Marco Kraal, Ed Stoop en Alex Scotthorne.

In Bilthoven lieten veel standhouders alvast een voorproefje van hun nieuwste producten zien waarmee ze ook op de Visma zullen staan. Met onder meer hengels - voor zowel de zee- en vliegvisser en alles daar tussenin - reels en molens, (onder)lijnen, diverse (kunst)aassoorten en allerhande toebehoren voor de sportvisser. Kortom: voor iedereen was er wat wils.

Sportvisserij Nederland is ook dit jaar weer met een stand op de Visma vertegenwoordigd en kondigde aan haar nieuwe website Stekkie.nl daar groots te zullen introduceren. Op deze eerste site speciaal voor jeugdige sportvissers kunnen zij een eigen profiel aanmaken, online vismaatjes vinden en (beter) leren vissen.

In Hét Visblad van maart zal Sportvisserij Nederland meer aandacht besteden aan de 40e editie van Visma. Bekijk hieronder een foto-impressie van de persbijeenkomst. Voor meer informatie over de Visma 2008, klik hier. (klik op de afbeelding om te vergroten)
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.