HSV Service

Nieuwe missie Vis TV start 20 januari

9148
16 jan 2008

Zondag 20 januari - dus nog maar enkele dagen ! - kunnen liefhebbers van Vis TV weer genieten van de eerste van twaalf nieuwe vismissies van presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal.

Bekijk HIER de promo van VIS TV 2008 alvast! Samen krijgen zij weer 12 opdrachten, eigenlijk zijn het er 11 plus een finale, waarvan slechts twee mogen mislukken. Slagen zij voor hun missie, dan wacht een spetterende finale op een exotische bestemming. Vandaar dat die twee ook nu hun stinkende best doen de opdrachten met succes te vervullen.

In het populaire hengelsportprogramma van eigen bodem, dat al weer voor het twaalfde seizoen is te zien, gaat ons tweetal meer nog dan anders op reis door ons mooie en waterrijke sportvisland. Alle provincies komen aan bod en niet zelden rijden Ed en Marco op hun mountainbikes naar de visstekken of gaan het water op in hun kano.

Voor de eerste missie moeten de presentatoren beiden minstens één karper vangen in de Flevopolder. Ed vist met de pen en Marco met boilies en werplood. Het weer zit alleszins mee en aan aanbeten geen gebrek.

Vis TV wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland en is steeds te zien op RTL-7 op zondagmorgen van 10.00 - 10.30 uur. Elke eerstvolgende zaterdag wordt de uitzending rond 12.00 uur herhaald. Gedurende de zomermaanden wordt de gehele serie nogmaals op de zondagmorgen herhaald. Raadpleeg wel voor de zekerheid altijd even uw programmablad of krant, omdat uitzendtijden om welke reden dan ook kunnen afwijken.

Wekelijks is hier info over Vis TV te vinden op deze site en op www.vistv.nl terwijl zaken die dieper ingaan op bijvoorbeeld vistechniek maandelijks onder de kop 'Vis TV in Detail' een plekje krijgen in Het Visblad.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.