HSV Service

Zesde nummer Visionair

6813
12 dec 2007

Onlangs heeft Sportvisserij Nederland het zesde nummer van Visionair uitgebracht. Belangrijkste doel van het blad is het inspelen op de groeiende vraag naar informatie over vissen en aanverwante onderwerpen bij waterbeheerders, onderzoekers en visstandbeheerders. Daarnaast wil Visionair aan een breder publiek laten zien dat vissen fascinerende organismen zijn waar zeer veel over valt te vertellen.

In dit zesde nummer staan onder meer de volgende onderwerpen:
  • Industrievisserij bedreigt voedselketen
  • Er zwemt weer barbeel in de Geul
  • Aalscholvers: toonbeeld van efficiëntie
  • Monitoren met de hengel
  • De koidokter weet raad
  • Zijn KRW doelen voor vis realistisch?
Over Visionair Visionair is het vakblad van Sportvisserij Nederland. Niet zomaar een vakblad, maar een glossy magazine over de biologie en het beheer van vissen. Een belangrijk deel van de artikelen wordt geschreven door visdeskundigen werkzaam bij universiteiten en onderzoeksinstellingen. Naast de inhoud van de artikelen is er veel aandacht besteed aan de lay out, vooral de vaak prachtige foto's zullen de lezer nog dichter bij de ongrijpbare onderwaterwereld brengen.

Visionair wordt gratis verzonden aan de leden en de externe relaties van Sportvisserij Nederland. Een (extra) abonnement kost 24,95 en losse nummers zullen voor 6,95 te koop zijn.

-> Abonnement op Visonair? Klik hier om 'm direct aan te vragen!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.