HSV Service

Eric Goossens weer Nederlands Kampioen Bootvissen 2007-2008

5023
10 dec 2007

UITSLAG NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP BOOTVISSEN 2007-2008

De weersomstandigheden waren op zondag 9 december 2007 gelukkig beter dan in eerste instantie voorspeld, waardoor bij verzamelpunt Emelisse werd besloten vanuit Neeltje Jans buiten de kering te starten. De eerste 2 perioden ging het qua weer, maar aan het einde van de 2e periode wakkerde de wind aan uit het zuiden (Zuid 7 bft). In onderling overleg werd door de wedstrijdleiding besloten ook de 3e periode op de Noordzee te vervissen. De vangsten werden op gewicht gewaardeerd, met 100 punten extra per vis.

De gevangen vis bestond voornamelijk uit maatse, mooie scharren, een enkel gulletje en een enkele maatse wijting. De ondermaatse wijtingen waren massaal aanwezig, maar het was de kunst de maatse vissen er tussen uit te vangen.

Onze dank gaat uit naar de schippers van de Duikcharter(beste boot) de Annick, de Aisling, de Pirate en de Big Marlin.

De einduitslag was voor sommigen spannend omdat 90 punten verschil kon uitmaken of een deelnemer wel of niet voor de Topcompetitie in aanmerking kwam.

Eric Goossens (HSV de Edelkarper) prolongeerde, nadat hij dit jaar al Wereldkampioen is geworden, zijn titel van Nederlands Kampioen Bootvissen.

Op de 2e plaats eindigde Arjan Rijnberg (HSV 't Scharretje), terwijl Louis van Bommel (HSV de Edelkarper) de 3e plaats behaalde.

Deze uitslag is nog officieus, maar wordt 8 dagen na verzending, t.w. dinsdag 18 december a.s. officieel. Eventuele protesten dienen uiterlijk vrijdagmorgen 14 december op het kantoor van Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.