HSV Service

SEGA Bass Fishing screenshots

5209
22 nov 2007

Bron: Wiiz Heel veel nieuwe, maar rustgevende screenshots van SEGA Bass Fishing liggen voor je klaar.

"Zeg alsjeblieft niet dat vissen saai is, want in Twilight Princess deed je het maar al te graag waarschijnlijk. Enfin, in SEGA Bass Fishing is het dus de bedoeling om lekker te vissen. Er zijn vier verschillende modussen in het spel, voor de nodige afwisseling dus. Er zijn uiteraard heel veel verschillende vissoorten aanwezig die je kan vangen in vijftien verschillende meren en tevens kan je ook kiezen in welk van de vier seizoenen je de sport gaat beoefenen.

Alles kan je besturen met de Wii Remote, waardoor het net zo echt lijkt als in vergelijkende games (en in het echt natuurlijk). In de laatste editie van het Japanse gameblad Famitsu, kwamen er redelijk veel screenshots van het spel in voor. Je kan ze allemaal hieronder bekijken. Het spel moet 28 februari in Japan uitkomen en ergens vóór juli 2008 ons continent aandoen."

Bron: wiigamer.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.