HSV Service

Theo en Maria Sielhorst winnen visprijs

5444
23 okt 2007

CULEMBORG - Blij verrast en enigszins beduusd waren Theo en Maria, van Sielhorst Hengelsport, toen zij werden gefeliciteerd met hun prijs. Door Sportvisserij Nederland is de zogenaamde VISpas geïntroduceerd, ter vervanging van de oude Sportvisakte en Grote Vergunning.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk vissers een VISpas aan zouden schaffen was er veel media aandacht en onder andere een Hengelsportwinkeliers-campagne. De visser die zich liet inschrijven kreeg in die periode de zeer gewilde Veldgids met ruim 70 in Nederland voorkomende zoetwatervissen kado. Het aantal inschrijvingen was zo groot, dat Theo en Maria enkele keren een nieuwe voorraad Veldgidsen moesten bestellen. De E.C.H.V(Eerste Culemborgse Hengelsport Vereniging) kreeg er heel wat leden bij; met 358 Vispasleden en 51 jeugdleden erbij telt de vereniging nu ruim 1200 leden.

Sportvisserij Nederland heeft de enthousiaste inspanningen van Sielhorst Hengelsport nu gewaardeerd met het uitroepen van de 'Beste Vispas 2007 hengelsportzaak'. Theo en Maria zijn heel blij met hun prijs. Hierbij willen ze echter ook benadrukken, dat niet alleen veel inschrijvende winkeliers het nodige werk hebben verzet met informeren en inschrijven, maar vooral van de ledenadministrateurs van hengelsportverenigingen veel is gevraagd om de introductie mogelijk te maken; in het geval van Culemborg is dat de heer W. Gutte. ,,De hele Vispas-campagne heeft het vissen wel op de kaart gezet, daar zijn we blij mee. Vissen is nou eenmaal leuk'', aldus Theo en Maria Sielhorst.

Bron: culemborgsecourant.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide