HSV Service

Sportvisserij Nederland op Hengelsport- en botenbeurs te Utrecht

9015
12 okt 2007

In de stand van Sportvisserij Nederland vind je veel informatie over alle onderdelen van de sportvisserij in Nederland. Informatie over VISpas 2008, werken als jeugdbegeleider in de hengelsportvereniging of als vismeester op basisscholen tot hengelvangstregistratie en migratieonderzoek van snoekbaarzen in onze grote rivieren. Ook worden de winnaars van de Nationale Top-competitie uitgebreid gehuldigd.

Bij Sportvisserij Nederland haal je informatie over cursussen, visserijkundige onderzoek, wedstrijden en biologie van de vis. Ook wat doet Sportvisserij Nederland nog meer voor jou, waar vind je de mooiste visstekken (www.visplanner.nl) en welke VISpas past bij jou! Wil je nog meer weten over visstekken, viswateren en hengelsportverenigingen in de provincies Utrecht, Flevoland en Noord-Holland, dan kan de InterProvinciale Organisatie Sportvisserij (POS) je in de stand daar veel meer over vertellen.

Kinderen leren vissen centraal in het opleiding van kinderen binnen de vereniging en voorlichting op basisscholen. Met de Cursus jeugdbegeleiding helpt Sportvisserij Nederland honderden vrijwilligers in het geven van vislessen. Meer informatie krijg je op het Jeugdplein. Op het Jeugdplein zelf maken kinderen met hulp van specialisten een eigen vistuigje. Na afloop is er een verrassingspakket voor de deelnemers.

Hengelvangstregistratie helpt niet alleen jouw vereniging maar ook Sportvisserij Nederland om de visstand in alle wateren in kaart te brengen. Welke vissoorten zijn nieuw en hoe ontwikkelen zich de bekende soorten. Iedereen en elke hengelsportvereniging kan deelnemen aan hengelvangstregistratie. Hoe gaat het met de snoekbaars in Nederland, waar trekt deze vis heen en waar plant deze zich voort, zijn vragen van het migratieonderzoek van snoekbaars in onze rivieren. De eerste resultaten zijn bekend en worden gepresenteerd.

VIS TV
Natuurlijk zijn Ed en Marco op de stand om je (bijna) alles over Vis TV en Vis & Vang te vertellen. Tevens geven zij presentaties, delen handtekeningen uit en gaan met wie dat wil op de foto.

DRILSIMULATOR Wie de strijd aandurft met een forel, maar evengoed met een kolossale meerval of nog sterker een tonijn; die kan achter onze drilsimulator plaatsnemen en ervaren wat zo'n vis met je doet. Ons advies om vooraf aan de dril wel eerst wat bezoeken te brengen aan de sportschool.

NOVITEITEN
Nieuw van Sportvisserij Nederland zijn de Veldgidsen Visherkenning, Controle Visdocumenten, de nieuwe vissenposter, het boek Vissen van Nederland, de nieuwe cap en de nieuw DVD Jeugdbegeleiding.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide