HSV Service

Zesde editie Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht komt eraan!

4480
10 okt 2007

Vissen is populairder dan ooit. Het kan niet anders of de zesde Hengelsport- en Visbotenbeurs die van 23 t/m 25 november in de Utrechtse Veemarkthallen wordt gehouden overtreft alle voorgaande edities.

Fanatieke sportvissers uit het hele land trekken naar Utrecht om er de laatste nieuwtjes op hengelsportgebied te bekijken. Groothandels, winkeliers, organisaties en bedrijven weten uit de enquête dat de beurs een hoog rapportcijfer scoort. De gemiddelde bezoeker blijft liefst 3 uur aanwezig. De auto kan gratis geparkeerd worden. Utrecht vormt drie dagen de beste stek!

De waardering van het publiek voor de beurs komt niet vanzelf. Er wordt veel gedaan om van de beurs een echte happening te maken. De allerlaatste ontwikkelingen op hengelsportgebied staan te blinken; de informatievoorziening is optimaal dankzij de hengelsportorganisaties; de lezingen van cracks, de demonstraties en de shows. En niet te vergeten de afdeling visboten, buitenboordmotoren, visvinders en de reisbureaus met hun nieuwe exotische visreizen.

De standhouders zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: hengelsportspeciaalzaken, verenigingen, reisbureaus, botenleveranciers, fabrikanten en groothandels. De totale oppervlakte van de beurs zal ongeveer 12.000 m² bedragen. Zo'n 100 verschillende stands zijn aanwezig. Net als vorig jaar verwacht organisatiebureau DRT dit jaar weer duizenden bezoekers. Wij verheugen ons op een levendige, gezellige beurs, met een druk randprogramma bomvol lezingen, activiteiten en demonstraties. Om eten en drinken hoeft niemand zich zorgen te maken. Er zijn voldoende voorzieningen voor een goed gevulde maag, terwijl het gezellige 'visterras' ook dit jaar weer in de planning zit. Meer informatie over deze beurs kunt op vinden op http://www.hengelsportbeurzen.nl/
Voor deze editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs is het mogelijk via deze website eenvoudig en veilig e-tickets aan te schaffen. U kunt betalen met internet- bankieren (iDEAL) van de Postbank, Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank en Fortis Bank. De ticketshop accepteert tevens creditcard betalingen met VISA en MasterCard. De online kaartverkoop biedt u een aantal extra voordelen ga voor meer informatie naar de website http://www.hengelsportbeurzen.nl/
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide