HSV Service

Gegevens viswedstrijden HSV Landsmeer in www.vangstenregistratie.nl

8596
26 sep 2007

In overleg met de Hengelsportvereniging Landsmeer - Den Ilp wordt hengelvangstregistratie opgezet voor de polder Ilperveld zelf en omliggende wateren waar de vereniging visrechten van huurt. De gegevens van de snoek- en snoekbaarswedstrijden zullen voortaan op www.vangstenregistratie.nl in HVR Online worden bijgehouden.

Ook historische gegevens worden in het systeem ingebracht! Lokale sportvissers kunnen zich melden bij de vereniging (info@hsv-landsmeer-denilp.nl) of bij de stichting POS, Telefoon (0251) 31 88 82 of e-mail info@pos-sportvisserij.nl, als ze rapporteur willen worden of ze kunnen via SVR zichzelf aanmelden en aangeven dat ze gegevens willen koppelen met HVR Online, dan worden ze automatisch ook rapporteur voor de vereniging.

Wie zich aanmeldt krijgt een Vangstenregistratieboekje en een Veldgids zoetwatervissen van Sportvisserij Nederland. In het voorjaar wordt bij voldoende belangstelling een speciale witviswedstrijd georganiseerd. Voor aanmeldingen voor de schepnetdag op 13 oktober kunt u zich opgeven bij Stichting RAVON, 024-3653270 (vraag naar Jelger Herder).
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.