HSV Service

VIS TV: Ed en Marco vissen komende zondag op de Grevelingen

11933
15 aug 2007

Minstens drie vissoorten moeten Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal in de zoute Grevelingen vangen om de missie te doen slagen.

Geen onmogelijke opgave nu het Grevelingenmeer de laatste jaren met name voor bootvissers interessante vangsten in petto heeft. Prachtige wijtingen, grote schollen, botten, scharren en met wat geluk zelfs een kapitale tarbot. Maar om die te vangen met de Vis TV camera in de buurt is natuurlijk een heel ander verhaal.

Ed gaat samen met zeeviskampioen Kees Westdorp en een dozijn opstappers vanuit Den Osse aan boord van Ms. Theo, terwijl Marco vist vanuit de kajuitboot van Rob Puik.

Marco met een verticaalstokje en Ed met de feederhengel. De Grevelingen lenen zich immers bij uitstek voor de ultralichte zeevisserij. Het weer is in ieder geval meer dan schitterend. Maar, of dat een garantie is voor de vangst van minstens drie vissoorten of te wel een geslaagde missie, weet je pas als je aanstaande zondag van 10.00 tot 10.30 op RTL-7 kijkt naar de tiende aflevering van Vis TV De Missie. Wil je meer weten over Vis TV, klik dan hier.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.