HSV Service

VisPanorama prikkelt en kietelt sportvisser

5618
28 feb 2007

Met de VisPanorama betreedt uitgeverij Sanoma de markt van de hengelsportbladen. Voorlopig alleen als eenmalige special, maar wel gelijk met een oplage van 60.000 exemplaren en stampvol spannende, opzienbarende en informatieve artikelen over de hengelsport in de breedste zin van het woord. De VisPanorama mikt op zowel de recreatieve visser als de professional en ligt vanaf 5 maart in de schappen voor de billijke prijs van 3,50 euro.

Dat we met een echte Panorama-uitgave van doen hebben blijkt direct uit een aantal prikkelende artikelen die de 80 pagina's vullen. Zo heeft een vissend én vermoord Duits echtpaar de twijfelachtige eer de hoofdrol te spelen in een misdaadverhaal. Uiteraard compleet met reconstructie van de moord en een rechtbankverslag. Gelukkig zijn er ook échte sportvisverhalen te vinden waarbij ondermeer het eerste Nederlandse Damesteam in de schijnwerpers wordt gezet. Verder laat het blad verschillende vissende BN'ers aan het woord , worden de laatste trends besproken en ga je mee op big-game avontuur in het buitenland.

Thomas Braun, Chef Specials bij Panorama, is enorm enthousiast over deze sportvisuitgave. Braun: "Toen het idee er eenmaal lag, begrepen we gewoon niet dat we dit niet eerder hadden gedaan. We hadden zoveel ideeën dat het echt moeilijk werd een goede keuze te maken. Uiteindelijk hebben we een gezonde mix tussen verhalen met een knipoog en heel serieuze verhalen verkregen. Het artikel over de vissende vrouwen vind ik zelf erg goed, maar ook de reportage waar een verslaggever met een stroper mee naar de waterkant gaat is echt Panorama. Het blad wijkt absoluut af van de reguliere visbladen, maar ik weet zeker dat de Nederlandse sportvisser enorm zal genieten van dit opvallende blad."
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.