HSV Service

Tweede missie van VIS TV verlangt zeebaars en harder

6355
24 jan 2007

Afgelopen zondag 21 januari slaagden Ed en Marco voor hun eerste missie van Vis TV van dit seizoen. Dat je in de rivier de Waal prachtige barbelen kunt vangen en op vrij eenvoudige wijze mag inmiddels duidelijk zijn.

En mocht je zondag niet hebben gekeken, dan krijg je komende zaterdagmiddag (27 januari) omstreeks 13.30 uur alsnog gelegenheid wanneer de eerste aflevering wordt herhaald. Alle resterende missies worden ook steeds elke eerstvolgende zaterdag herhaald. Bovendien herhaalt RTL de gehele serie komende zomer nog eens in z'n geheel op zondagochtend.

Aflevering twee van Vis TV - komende zondag 28 januari weer circa 10.00 uur op RTL-7 - is van een heel andere orde. In tegenstelling tot vorige week wordt er bovendien in zout water gevist. Niet direct in de Noordzee, maar in de visrijke Nieuwe Waterweg tussen Hoek van Holland en Maassluis.

Marco Kraal moet gewapend met kunstaas proberen zeebaars te vangen, terwijl Ed Stoop met hulp van een flinke broodvlok de beresterke maar vooral erg schuwe harder voor de camera moet zien te krijgen. Beslist geen gemakkelijk opgave, dat zul je wel merken, maar daardoor zeer zeker wel superspannend.

De zeebaarzen en harders geven regelmatig blijk van hun aanwezigheid. Maar, of dat voldoende garantie geeft voor een geslaagde missie...

Veel kijkplezier bij de tweede van twaalf spannende Vis TV-weken op RTL-7
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide