Wat zijn de regels ten aanzien het organiseren van ledenvergaderingen

Veel hengelsportverenigingen organiseren in deze periode normaliter hun ledenvergadering. Binnen mogen maximaal 30 personen in 1 ruimte aanwezig zijn, mits voldoende afstand (minimaal 1,5 meter) kan worden gehouden (exclusief personeel). In ruimtes binnen waar mensen vooral op één plaats zijn, heeft iedereen een vaste zitplaats (placeren), zonder roulatie. De verkeersstromen moeten goed gescheiden blijven. Uiteraard moeten hygiëne maatregelen zijn getroffen. Voor meer informatie zie regels voor groepsvorming.

Omdat veel ledenvergaderingen niet op de formele wijze kunnen doorgaan is een tijdelijke Corona-spoedwet goedgekeurd. Deze wet biedt verschillende opties. Het bestuur kan kiezen voor het houden van een vergadering via de elektronische weg, ook als dit niet in de statuten geborgd is. Wij verwijzen u graag voor uitleg over hoe een digitale ledenvergadering kan worden georganiseerd naar de handige tips van NOC*NSF.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.