Vis & water

Jeugdsite Stekkie.nl gelanceerd!

5563
14 feb 2008

Sinds enkele weken is de nieuwe jeugdsite Stekkie.nl te bezoeken op www.stekkie.nl. Deze educatieve website van Sportvisserij Nederland is gemaakt voor jonge sportvissers tussen de 8 en 14 jaar en de groep daar omheen.

Profielen van sportvissers ouder dan 21 worden echter niet toegestaan. Stekkie-leden bepalen in grote mate wat er op Stekkie komt, uiteraard binnen de grenzen van wat redelijkerwijs verantwoord is. Stekkie bestaat uit Profielen (stekkies genoemd), Visnieuws, Leer Vissen en een overzicht van visstekken op een GoogleMaps kaart. Deze onderdelen staan bomvol informatie, viscursussen, humor en prijsvragen. Daarbij beschikt Stekkie over een forum en binnenkort ook games.

Persoonlijke gegevens
De persoonlijke gegevens van de jonge bezoeker worden uitsluitend gebruikt door Stekkie en komen terecht in een database van Sportvisserij Nederland, verder is deze informatie voor niemand zichtbaar. Er is één uitzondering: wanneer een Stekkie-lid een prijs heeft gewonnen worden zijn of haar gegevens in enkele gevallen overhandigd aan het bedrijf dat de prijzen verstuurt. Uiteraard worden deze gegevens na het versturen van de prijzen vernietigd.

Aanwinst voor de sportvisserij
De georganiseerde sportvisserij is met Stekkie.nl een erg leuk en leerzaam multimediaal jeugdplatform rijker. Een website waar jongeren een eigen plek kunnen inrichten, waar ze duidelijke informatie over de hengelsport vinden en simpelweg een betere visser worden. Bijkomend voordeel is dat er een gezellige groep van duizenden jonge sportvissers samen op één site hun belevingen en ervaringen deelt.

Uw vereniging op Stekkie.nl
Ook hengelsportverenigingen krijgen de mogelijkheid zich te profileren op Stekkie. Op deze manier kan een hengelsportvereniging de kids op Stekkie.nl eens bij de vereniging in de keuken laten kijken. Om nieuwe jeugdleden te winnen kun je als vereniging kinderen die nog geen lid van de vereniging zijn laten zien wat de vereniging te bieden heeft. Dit kan bijvoorbeeld door in het Visfotoboek foto's te plaatsen van activiteiten van de vereniging. In het Logboek kunnen verslagen worden geschreven of aankondigingen worden gedaan van nieuwe activiteiten. Bij het tabblad 'Stekkies' kan worden aangegeven in welke wateren bijvoorbeeld wedstrijden worden gevist of andere activiteiten worden georganiseerd. Uiteraard staan onder het tabblad 'vrienden' alle jeugdleden van de hengelsportvereniging!

Profiel Vereniging
Het tabblad 'Profiel' is nu nog niet toegespitst op het profiel van een hengelsportvereniging. Er wordt hard aan gewerkt om dit zo snel mogelijk aan te passen. Wij adviseren verenigingen voorlopig dan ook deze lijst niet in te vullen. Het bovenste deel met adresgegevens kan vanzelfsprekend wel worden ingevuld. Ook het uploaden (via de knop 'bladeren') van een afbeelding met bijvoorbeeld het logo van uw vereniging is aan te raden.

Door naar www.stekkie.nl te surfen en onderaan de pagina op de knop 'HVS's' te drukken vindt u alle informatie om uw vereniging aan te melden op stekkie.nl. Wilt u alleen even kijken hoe zo een profiel werkt dan hoeft u deze niet direct aan te maken. U kunt inloggen met de naam: HSVhetvoorbeeld (aan elkaar) en het paswoord: voorbeeld. U komt dan terecht in een voorbeeld profiel en kunt dan vast proeven van wat stekkie te bieden heeft!

Onder de kop HSV's zijn ook banners van Stekkie.nl te downloaden om op uw eigen website te plaatsen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide