Vis & water

Water Natuurlijk stelt zich verkiesbaar

7990
24 jun 2008

EDAM - Water Natuurlijk heeft zich op maandag 23 juni in Edam ingeschreven voor de verkiezingen van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Deze waterschapsverkiezingen vinden plaats in november. Bij deze verkiezingen wordt tegenwoordig niet meer op personen gestemd, maar op lijsten. Water Natuurlijk is een nieuwe organisatie die is opgericht om mee te kunnen doen aan de verkiezingen. Water Natuurlijk zet zich in voor gezond, veilig, schoon en betaalbaar water, waar iedereen van kan genieten. Natuur en recreatie hebben een belangrijke plaats in hun verkiezingsprogramma.

Water Natuurlijk wil tegenwicht bieden aan de ruimteclaims die industrie en landbouw leggen op de inrichting van ons landschap. De organisatie zegt daarbij gesteund te worden door een brede coalitie. Tot de organisaties die Water Natuurlijk in Hollands Noorderkwartier steunen behoren de Milieufederatie Noord-Holland, Vereniging Natuurmonumenten, Landschap Noord-Holland, Provinciale Organisatie Sportvisserij, PWN, Stichting Reinwater, de Nederlandse Onderwatersportbond, het IVN Consulentschap Noord-Holland en talloze lokale groeperingen. Deze organisaties zullen hun leden oproepen op Water Natuurlijk te stemmen.

Water Natuurlijk is partij-politiek onafhankelijk. Het belang van natuur, milieu en recreatie in de waterschappen staat bij Water Natuurlijk voorop.

Meer informatie: www.waternatuurlijk.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.