Vis & water

OPROEP: bijwonen hoorzitting nettenvrije zone (video)

18184
16 jan 2009

Dit is een oproep tot het bijwonen van een hoorzitting op woensdag 28 januari over de invoering van een 250 meter nettenvrije zone langs de Noordzeekust

Hoorzitting

Na intensief lobbywerk van Sportvisserij Nederland organiseert de Tweede Kamer (Vaste Kamercommissie voor LNV i.s.m. de Vaste Kamercommissie voor V&W) een hoorzitting over de noodzaak om te komen tot een 250 meter nettenvrije zone langs de Noordzeekust. Tijdens deze hoorzitting zullen verschillende organisaties, waaronder Sportvisserij Nederland en de sector staand wantvisserij, hun zienswijze geven op dit onderwerp. De hoorzitting is openbaar. Dit betekent dat er publiek bij kan zitten.

Steun

Om onze visie, tot het instellen van een nettenvrije zone van 250 meter langs de gehele Noordzeekust, kracht bij te zetten en de zeesportvisserij een duidelijk gezicht te geven, roepen wij u allen op om tijdens deze hoorzitting op de publieke tribune als sportvisser herkenbaar aanwezig te zijn.

Aanmelden

Om van te voren in te kunnen schatten hoeveel zeesportvissers en andere belanghebbenden uit de sportvisserijsector ons komen ondersteunen in de Tweede Kamer, verzoeken wij u ons per mail te laten weten of u komt. Wij adviseren u een half uur voor de zitting aanwezig te zijn.

U kunt uw komst melden via het speciale mailadres: hoorzitting@sportvisserijnederland.nl

  • Activiteit: Hoorzitting over invoering van een 250 meter nettenvrije zone langs de Noordzeekust
  • Datum: woensdag 28 januari 2009
  • Tijd: 10.00 – 12.00 uur
  • Plaats: Gebouw Tweede kamer, ingang Plein 2 in Den Haag
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.