Vis & water

Vernieuwd: online cursus visherkenning

16616
20 jan 2009

Bron: Hèt Visblad feb 2009. Vanaf nu is het mogelijk om online je viskennis te trainen en een proefexamen te doen alvorens je het eindexamen maakt. Zoals bij ieder examen is het ook bij de Online Cursus Visherkenning van Sportvisserij Nederland belangrijk dat je goed beslagen ten ijs komt.

Daarom is het nu mogelijk om met behulp van de ‘trainer visherkenning’ oefenvragen te maken. Heb je het idee dat je er klaar voor bent om het examen te maken, dan kun je eerst nog een keer ‘droog’ oefenen met het proefexamen dat bestaat uit dertig meerkeuzevragen. Aan de uitslag, die je na registratie automatisch via e-mail ontvangt, kun je zien of je nog wat extra oefening nodig hebt of klaar bent voor het eindexamen.

Steun in de rug

Ben je zover dat je door naar de uiterlijke kenmerken van de vis te kijken de Nederlandse vissen kunt herkennen en op naam weet te brengen (determineren), dan is het tijd om examen te gaan doen. Wanneer je voor het examen van de Online Cursus Visherkenning van Sportvisserij Nederland slaagt, ontvang je een gouden medaille en ben je een ervaren visherkenner.

Als gediplomeerd visherkenner krijgen jouw hengelvangstgegevens het predicaat uiterst betrouwbaar. Dit verhoogt de waarde van je gegevens én van het instrument HVR in zijn totaliteit!

Bron: Hèt Visblad feb 2009. Klik hier voor een abonnement.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.