Vis & water

Nieuw: Monomaster

5816
19 aug 2009

Als sportvisser laat je de waterkant altijd brandschoon achter. De super scherp geprijsde Monomaster helpt je daarbij door alle losse stukken nylon en gevlochten lijn op te peuzelen. Goed om te hebben, nog leuker om te geven!

Dit vernuftige apparaatje is ontwikkeld voor de vliegvisser omdat die vaak z’n leaderpunt verwisselt en zo met een lastig stukje nylon blijft zitten. Een zuchtje wind neemt het al mee en als je het eenmaal in een jaszak hebt zitten trek je het er net zo makkelijk weer uit. Per ongeluk, maar het kwaad is dan al geschied.

Super simpel

De Monomaster hang je eenvoudigweg aan je jack of je stopt het in je viskoffer. Heb je een stuk lijn waar je vanaf moet, nylon of gevlochten, dan grijp je de Monomaster en steekt het uiteinde in de gleuf. Draai vervolgens aan het palletje en de lijn verdwijnt als vanzelf in het apparaatje. Opgeruimd staat netjes.

Je kunt er tientallen meters mee wegwerken en nog steeds past er meer bij. Heb je ‘m na een tijdje toch vol, dan wip je het dopje eraf en haalt de spoel eruit. Steek een schaar in de lengterichting en knip alle draadjes doormidden. Even priegelen en je Monomaster is weer helemaal leeg en klaar voor nieuw gebruik. De losse draad werp je natuurlijk in de afvalbak. Super simpel en goed voor mens en milieu!

-> Bestel de monomaster

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.