Vis & water

Dagelijks Bestuur CvB treedt af

8040
23 okt 2009

Bron: combinatievanberoepsvissers.nl. Het Dagelijks Bestuur van de Combinatie van Beroepsvissers (CvB) is afgetreden. Dit heeft het bestuur kenbaar gemaakt tijdens een onlangs gehouden vergadering van het Algemeen Bestuur (vergadering van Bestuur en Afgevaardigden).

Aanleiding voor het aftreden van het CvB-bestuur is de gang van zaken bij het door het ministerie van LNV ingestelde vangstverbod voor paling. Zoals bekend heeft het bestuur alles in het werk gesteld om deze maatregel te voorkomen. Omdat dit vangstverbod er uiteindelijk, ondanks alle acties van de CvB, toch is gekomen, hebben de bestuursleden besloten hun functie beschikbaar te stellen.

CvB-voorzitter Sicko Heldoorn is per direct teruggetreden. Om de lopende bestuurszaken te behartigen, blijven de overige bestuursleden aan als interim-bestuur onder voorzitterschap van de heer Doede Visser te Workum. Dit interim-bestuur zal op korte termijn de verkiezing van een nieuw Dagelijks Bestuur voorbereiden.

Bron: combinatievanberoepsvissers.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.