Vis & water

Regionaal sportvisnieuws ontvangen?

8946
22 dec 2009

Sinds kort is het mogelijk om je in te schrijven voor digitale nieuwsbrieven van verschillende hengelsportfederaties. Zo ontvang je het belangrijkste sportvisnieuws uit je eigen regio.

Zo berichtte Hengelsportfederatie Groningen Drenthe vorige week over de sluiting van de Brunstingerplas, Carp EvenTT in Assen en het cursusprogramma van 2010. Hengelsportfederatie Midden Nederland had nieuws over de nieuwe lijsten van viswateren, de wedstrijdagenda voor 2010 en de kribverlaging in de Waal.

Digitale nieuwsbrief

Wil je ook regionaal nieuws ontvangen? Schrijf je dan direct in via de website van de betreffende hengelsportfederatie. Kwestie van je e-mail achterlaten en klaar is kees. Afmelden kan op elk gewenst moment.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende federatieve websites:

Uiteraard kun je voor het laatste regionale nieuws ook terecht op de website van Sportvisserij Nederland. Je vindt het onder het landelijke nieuws op de homepage.

Federatie Fryslan heeft haar eigen nieuwsbrief. Neem voor meer informatie contact op via pyt(at)visseninfriesland.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.