Vis & water

Giebelen in Vis TV (video)

8678
12 mrt 2010

In de tweede aflevering van de nieuwe serie van Vis TV, komende zondag om 10.00 uur op RTL-7, vissen Ed en Marco in een sierwater in het Westland. Er schijnen daar dikke giebels te leven. Maar, of die zich laten vangen, is een ander verhaal.

Feederhengels worden opgetuigd met klassieke voerkorfjes en onderlijnen, maar Ed knoopt ook een voor witvissers tamelijk nieuw zelfhaaksysteem aan de lijn en monteert een miniboilie op een hair.

Het is en mooie maar koude dag en de plaatselijke kolonie aalscholvers stroopt het plasje met grote regelmaat af en duikt zelfs af en toe boven de voerplek. Als dat maar goed gaat!

Heb je de eerste uitzending van afgelopen zondag gemist, dan kun je deze aanstaande zaterdag 13 maart om 7.30 uur alsnog zien op RTL-4. Of bekijk 'm hier direct online. Volgende week zondag vissen Ed en Marco in de derde aflevering van Vis TV op snoek in Botshol.

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.