Vis & water

Gloednieuwe VBC-website gelanceerd!

7352
10 apr 2010

Op 10 april 2010 lanceert minister Verburg op de VBC Contactdag in Utrecht de gloednieuwe website www.visstandbeheercommissie.nl.

Deze website is een initiatief van Sportvisserij Nederland en de Combinatie van Beroepsvissers. Zij doen dit in het kader van het project 'Versterking VBC's en opstellen visplannen' waarvoor het Ministerie van LNV subsidie beschikbaar heeft gesteld. Het project heeft vooral als doel VBC's te ondersteunen bij het opstellen van Visplannen. De visplannen zijn voor de staatswateren verplicht gesteld door het ministerie van LNV.

 

Op deze website vind je onder meer:

  • Algemene informatie over visstandbeheercommissies en visplannen;
  • Het laatste nieuws over visserij en visstandbeheer;
  • Een overzicht van VBC's in Nederland;
  • Een overzicht van visplannen;
  • Specifieke informatie over VBC's in Nederland; onder meer nieuws, lopende projecten, contactinformatie en meer;
  • Handige Toolkit voor leden van VBC's;
  • Etc. Kortom: alles over visserij en visstandbeheer.

Elke VBC gratis een eigen website!

Elke VBC heeft via deze website de mogelijkheid om gratis een eigen website in te richten en bij te houden. Hier kan elke VBC informatie kwijt over lopende projecten, het laatste VBC-nieuws, Visplan informatie, contactinformatie en –formulier en meer. Automatisch krijgt elke nieuwe VBC een eigen domeinnaam, bijvoorbeeld (vbcnaam).visstandbeheercommissie.nl.

Elke VBC krijgt zo de beschikking over een professionele website met eenvoudig en veilig beheer. Meer informatie hierover is aan te vragen via het contactformulier op de nieuwe website.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.