Vis & water

Fotowedstrijd: mooiste sloot

6022
19 apr 2010

Infocentrum De Hartloper steunt de wedstrijd 'Zoek de Droomsloot' van het hoogheemraadschap van Rijnland. De Hartloper is een informatie- en educatiecentrum voor het Groene Hart, gelegen in de Reeuwijkse Hout.

Zowel De Hartlopen als het hoogheemraadschap hebben op het moment activiteiten op het gebied van waterkwaliteit: Rijnland met de wedstrijd 'Zoek je 'droomsloot', en de Hartloper met een expositie over 'Sloten vol vis' naar aanleiding van het net geopende aquarium met vissen uit de omgeving.

Het lag dus voor de hand dat de Hartloper de webstrijd zou ondersteunen. Men kan als particulier, als groep (school, bedrijf) of als eigenaar van een sloot (agrariër, natuurbeschermer of gemeente) meedoen en een sloot voordragen. Ook sportvissers worden van harte uitgenodigd om hun droomsloot aan te dragen.

De gezochte droomsloot krijgt van Rijnland een mooie prijs. De wedstrijd sluit op 1 juni.

Meer informatie

De Hartloper is open in de weekenden, van 11 - 17 uur. Infocentrum De Hartloper, Reeuwijkse Houtwal 3 2811 NW Reeuwijk. Voor meer informatie tel. 0182-301037 (za. en zo.) of tel. 0348-483474 (ma. – vrij.), website http://www.groenehart.info/infocentrumreeuwijk.html of mail naar contact@groenehart.info.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.